tuba buczy przy włączonym silniku co jest ??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daroo211
    Classic
    • 2010
    • 22

Zamieszczone przez tomek
    Przypomnij sobie ile było wypadków pod wiaduktami na tej trasie.
    Coooooo??? Tam są ... 2 wiadukty i NIGDy nie było pod nimi jakigokolwiek wypadku. Chyba ci sie regiony Polski porymbały
    Zamieszczone przez tomek
    zwężenia i rozjad na giełdę.
    Bezkolizyjny z wydzielonym osobnym pasem wjazdu i wyjazdu
    Zamieszczone przez tomek
    Tylko zauważ, że w międzyczasie ilość samochodów też zwiększyła się kilkukrotnie.
    i kilkukrotnie też poprawiły sie ich parametry i sposób prowadzenia Wjedz z prędkością 50 km/h w ten sam zakret Syreną/126p/125p/Ładą/Polonezem, a potem z ta samą prędkoscią również w ten zakręt Oplem Astrą II/III, Skodą O I/II Renault Clio II/III, Laguną I /II/III
    Zamieszczone przez tomek
    Bo tam co 100 metrów jest skrzyżowanie lub wjazd/wyjazd, a przy drodze są domy mieszkalne
    Kolego kiedy ty byłeś w Lublinie ???? Oczym ty piszesz?? Domy i wyjazdy z nich sa od drogi odsunięte a ruch lokalny (czyli do/z tych zabudowań oraz komisów których tam dużo) obsługuje OSOBNA i ODDZIELONA od drogi głównej droga serwisowa !!! Na ktróą wjazd jest na wys. salonu Mercedesa. Nie bardzo więc wiem o jakich skrzyżowaniach i wjazdach/wyjazdach z posesji ty piszesz

[ Dodano: Sob 19 Lut, 11 19:35 ]
    Zamieszczone przez westwi78
    No i nic takiego się nie dzieje
    Nie no kolego rozwaliłes mnie po prostu :shock:
    Nie mam słów.
    Chciałbym tylko widziec jak Ty jeździsz zgodnie ZE WSZYSTKIMI ograniczeniami jakie spotykasz na swojej drodze. Naprawdę chciałbym to zobaczyć, bo byłbyś ewenementem na sklę kraju. Ja osobiście nie znam ANI JEDNEJ takiej osoby
  • adrianst5
    Drive
    • 2009
    • 68

Siemanko
    moj sprzęt to crunch p480-klasyk made in USA
    tuba ravelanda 400W
    Radyjko pionierka-dech 2120
    Kiedy słucham muzyki na wyłączonym silniku wszystko jest wporządku ale kiedy tylko uruchomie silnik odrazu słysze takie buczenie może nawet gwizd jest to ciągłe, nie zależne raczej od obrotów. Wkurza mnie to bo jak chce sobie ciszej posłuchać muzyki odrazu ten gwizd...
    dodam odrazu że chincze idą przy prawym progu a napięcie przy lewym. Kable zasilające są odpowiednio grube. Dodam że pociągnięte od akumulatora są plus i minus. Czy może byćtak że musze minus z karoseri wziąć ?? Może ktoś miał taki problem i pomoże co ??
    Pamiętaj-Serwis to ostatecznosć...

Komentarz

• Marcello01
      Rider
      • 2009
      • 491
      • Octavia I (1U2)
      • AGP 1.9 SDI 68 KM

możliwe pobaw się minusem ja mam pod karoserię i nie narzekam
      https://www.facebook.com/tapicerekpranie

Komentarz

• ziutsane
        RS
        • 2007
        • 2376

Sygnał ci sieje Pewnie masz do dupy przewody no i w dodatku pusczone kolo pradu

to jedna z opcji
        Radio: C90r+XDP210EQ
        Kable:Opt,Skyline,50 mm
        Wzm:XES M1+FP 1.800
        Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• adrianst5
          Drive
          • 2009
          • 68

Zamieszczone przez ziutsane
          Sygnał ci sieje Pewnie masz do dupy przewody no i w dodatku pusczone kolo pradu

to jedna z opcji
          i tu sie mylisz chincze są za 59 zeta to chyba dobre a przewody nie są jakieś tam z allegro tylko w hurtowni elektrycznej kupiłem i grubsze nawet jak powinny być ?? :/
          Pamiętaj-Serwis to ostatecznosć...

Komentarz

• Nexus6
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 4847
            • Volkswagen

adrianst5, cincze za 59 zl to klasa "okolosmietnikowa" no offence MSPANC

grubosc NIE MA ŻADNEGO znaczenia, natomiast jakość i ekranowanie ma KOLOSALNE znaczenie w aucie.
            With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• paysker
              Rider
              • 2008
              • 264

adrianst5, Nexus ma racje ja dalem za swoje cincze ok 160 zl i niemam zadnych problemow :lol:
              http://www.youtube.com/watch?v=bp80iyr2HeU

Nasze Auta: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26038

Komentarz

• maciejjeremy
                Drive
                • 2010
                • 79

czincze to jedno, a druga sprawa to moze byc upalona maca RCA w radio,to w pionerach prawie ze norma,jak zmiana kabli nie pomoze to zajrzyj do radia.
                Pozdrawiam

Komentarz

• ziutsane
                  RS
                  • 2007
                  • 2376

Zawsze mozna kupic jeszcze radio z wyjsciem optycznym , kabel optyczny, procek i z bagaznika krociutkie chinche do wzmacniaczy :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
                  Radio: C90r+XDP210EQ
                  Kable:Opt,Skyline,50 mm
                  Wzm:XES M1+FP 1.800
                  Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• miron75
                    Ambiente
                    • 2008
                    • 157

Zamieszczone przez maciejjeremy
                    czincze to jedno, a druga sprawa to moze byc upalona maca RCA w radio,to w pionerach prawie ze norma,jak zmiana kabli nie pomoze to zajrzyj do radia.
                    Pozdrawiam
                    dokładnie - obstawiałbym problem z kontaktem masy RCA, miałem tak kiedyś u siebie, tyle że w moim przypadku jakiś !@$%% w ASO "przypadkiem" naciął kabel sygnałowy. Zanim wywalisz $$$ na kable sprawdź ten aspekt. Inna sprawa że w kabelki warto zainwestować, robisz to raz na całe życie
                    Skoda Octavia II 1.9 BXE. 2006/12
                    było: 111KM / 275NM
                    jest: 143KM / 310NM

Komentarz

Pracuję...